zaterdag 15 januari 2011

verschil buiten licht zon en binnen zon kunstlicht

Echt, maar de meeste weten het wel is het zo belangrijk licht te hebben met macro fotografie. Dus ik heb toen de zon scheen mijn arme orchidee mee naar buiten genomen om in de zon te fotograferen, Nadeel was de wind dan weer, en dat de fles omviel en enkele bloemen er af braken goed dan maar op klein vaasje . Zon licht in huis


raam licht achter  de orchis

Nu nog binnen gefotografeert met led cirkel op foto toestel


Buiten in het zonnetjeAls iemand aanwijzing of tips heeft om foto's te verbeteren ze zijn welkom

5 opmerkingen:

 1. Wauw wat knap zeg,echt prachtige foto`s,ik wil ook altijd zo graag dat deze plant het doet bij ons,maar het lukt niet,ook al doe ik wat er op het kaartje staat en je hebt toch geen tips nodig,aan mijn profiel foto kan ik niets doen,alles staat goed,fijne zaterdag,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja complimenten hoor!! Heel mooi. Ik hou van witte orchideeën, maar je hebt echt supermooie foto's genomen.

  Nou ships, wij hebben hier geen zon gezien anders had ik hetzelfde gedaan als jij haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het leuk om te doen en dat plezier is voelbaar! Maar als bloemenliefhebber ga niet weer met een Orchidee in de kou staan! Ik weet niet hoe jij dit doet maar je bent goed bezig. Voor macro is het verstandig om een statief te gebruiken en met wat voor lens doe je dit? Let op je achtergrond, dit kan wat meer rust geven aan je onderwerp. Succes groetjes Cristien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ps. wat leuk zoals je je vakantie verhaal van heel lang geleden hebt verteld op mijn blog. Dank je voor het delen, erg leuk om te lezen. Groetjes Cristien.

  BeantwoordenVerwijderen