zaterdag 27 november 2010

strand Hargen

Op het strand in Hargen geweest de lichtval was zo mooi alleen halverwege de wandeling was de batterij van mijn camera leeg jammer hoor Het was echt genieten

Volgende keer ga ik weer veder met de Liebesbankwandeling

6 opmerkingen:

 1. Heerlijke foto's van het strand! Ik ben twee weken geleden ook een paar dagen naar Zeeland geweest met mijn hond. Tussen de buien door hebben we ook kunnen genieten van het uitwaaien over het strand! Nog gefeliciteerd!
  Groetjes Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zie ik ze het liefst,een hele serie foto's puur natuur.....op elke foto is de kleur en het licht weer anders,niks foto shoppen;-)

  Prachtig de weerspiegeling van het hondje,die het zo te zien heerlijk naar zijn/haar zin heeft.

  Kan me herinneren dat we in april na wat heerlijke dagen in Julianadorp te zijn geweest dat we langs de N-H kust terug naar het zuiden gereden zijn en op het strand van Hargen ook nog stukkie gelopen hebben, het was er toen ook héél stil en verlaten,maar had wel de indruk aan alle faciliteiten in de omgeving te zien dat het in de zomer een gezellige drukte moet zijn daar.

  Bedankt voor het delen!
  Fijn weekeind en lieve groet!!
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo,

  Ik had het er gisteren toevallig nog met Xavier over om binnenkort een strandwandeling te gaan maken. Zijn commentaar was toen dat hij dat te koud vindt. Nu kan ik hem laten zien wat hij allemaal wel niet zou kunnen missen. Wie weet kunnen we dan toch binnenkort die strandwandeling maken...

  Groetjes,
  Marline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo, wat een mooie blog!
  Dit is echt genieten van de rust en de ruimte.
  Echt je opnames zijn super, groetjes Cristien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Bellis,

  Dit zijn echt weer prachtige foto's.
  Vooral die laatste drie.
  Ik zag dat je op een van mijn 2 blogs bent geweest.
  Op het andere blog ben ik veel actiever.
  Dat is het blog met een puntje .
  dit is het adres : http://mapisdagboek.blogspot.com/
  Fijn weekend.
  Lieve groet,
  Mapi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi hoi dank je wel voor je berichtje op mijn blog,elk jaar weer een feest wat ik voor de kerst ga maken haha,soms gaat het echt niet goed,maar dit jaar ga ik wel wat lieve werkjes laten zien.

  Je foto`s zijn echt prachtig mooi,die van de vogels vind ik echt gaaf en je honden,ik ben er verliefd op,ik heb naar andere posten zitten kijken,de namen vind ik ook erg mooi,ik kom gauw even beter kijken als ik vakantie heb,ben nu zo druk met van alles,fijne (sinterklaas) zondag,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen