zaterdag 19 februari 2011

Lapland deel 2

Lapland een wijds maagdelijkwit land in de winter Uitgestrekt het plaatst je in de ruimte en waar je ook kijkt zie je schoonheid Natuurlijk je hebt de steden en de vervuiling Maar als je 's nachts op een meer staat met om je heen niets als sneeuw en boven je duizende sterren (en jammer genoeg geen Noorderlicht Nu ja dus wel een rede om nog eens terug te gaan LOL) dan voel je zo nietig en overwelmd maar ook zo rijk dat je dat mee maakt


Het kerkje in de plaats Kuusamo

Ijspegels aan de dakrandvoor de grap de foto's zijn denk ik 3 minuten na elkaar genomen hoe snel het licht veranderd
Volgende keer verder met de slee hij staat al klaar

8 opmerkingen:

 1. Dag Jacky

  Je hebt ons even laten wachten....hahaha

  Maar dat is zeer de moeite waard geweest, hier kan je alleen maar van genieten, wat een prachtige opnames... daar ga je als fotograaf helemaal vanuit je dak.

  Mijn complimenten voor al dit moois, ik ga weer snel effe kijken.

  doei, Joop

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Que paisajes tan bonitos, como me gustaría poder disfrutar de un sitio asi.
  Saludos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwwww wat is het daar prachtig en het kerkje,och geweldig met de slee,ik vind dat zulke prachtige honden,jammer dat ze hier ook flink werden verkocht en toen in de asiels terecht kwamen,deze honden hebben niet genoeg aan een blokje rond,dus gingen de meeste honden slopen,zielig he,fijn weekend,ben nu al benieuwd naar je volgende post,liefs Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat kan wit toch prachtig zijn, je hebt er een mooie blog van gemaakt, vooral het kerkje staat er mooi op. Een fjne blog om te lezen..

  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jacky, dit is toch wel heel fijn wakker worden voor mij! Je hebt de sfeer erg mooi vastgelegd, de kleuren zo mooi en de sterke lichtsveranderingen komen heel fraai over.
  Fijne zondag, lieve groetjes Cristien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja dit is ongelofelijk mooi hoor! Wat een genot om naar te kijken! Ik krijg direct het verlangen naar de sneeuw terug. Ehhh wel met een zonnetje graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful landscapes but so cold!! Your church photographs are lovely and it is fun to see how quickly the light changes. It is always wonderful when we take the time to watch the beginning and ending of our days.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is nog eens sneeuw hè....
  dan zijn wij echt helemaal niet gewend...
  De bomen zien er prachtig uit...
  heel mooie serie....

  gr. Nieske

  BeantwoordenVerwijderen